keskiviikko 6. elokuuta 2014

Viikonloppu grillailemassa

 
 
Viikonloppuna käytiin anoppilassa eli mummolassa. Sieltä autotallista ja vintiltä löytyy aina aarteita toisensa perään. Minun hääpukuuni löytyi pitsiä 50-luvulta. Vauvalle löytyi 58 vuotta vanha taaperokärry. Sellaista menoa ja meinikiä taaperokärry sai sunnuntaina kokea että hirvitti tuleekohan se näkemään 59. vuottaan... 
 
 Englannissa sanotaan että jos haluaa pitää grillibileet, ne täytyy aina järjestää kun näkyy pilkahdus aurinkoa aamulla. Etukäteen niitä ei voi järjestää - arvaamaton saaristosää katsokaas. No aamulla pilkisti aurinko joten grilli saatiin hyvillä mielillä kuumennettua.
Juhlittiin niitä meidän ja anopin hääpäiviä - ne ovat muistaakseni noin viikon erolla. Ensimmäisenä hääpäivänä kävimme italialaisessa Michelin-tähti-ravintolassa. Ajattelin että tämäpä olisi hauska perinne - käydään testailemassa Lontoon Michelin-ravintoloita vuosittain. Siitä seuraavana vuonna tuli vauva, ja iltasella kävimme paikallisessa perheravintolassa syömässä fajitakset. Tänä vuonna oli taapero, työpäivä ja univelkaa viikkojen ajalta - mies osti pakastepizzan ja minä poikkesin kotimatkalla lähikauppaan shampanjapullon perässä. Vähemmän ja vähemmän panostusta näköjään, heh. Mitäköhän ensi vuonna keksitään? Ehkä voitaisiin käydä Mäkkärissä!

 
 


No, ilta lopetettiin sit pienellä kylvyllä ja lähdettiin kotiin sulattelemaan grillimasuja. Sellainen viikonloppuhulina.

4 kommenttia:

  1. :) englantilaiset ja niiden sää.Muistan että mekin grillattiin tosi paljon Englannissa asuessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan parasta kesäruokaa! Pitäiskin katsoa jos ensi viikonloppunakin....

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails