perjantai 29. elokuuta 2014

Vauvan päivänasu puistossaVähän kuvia jo jaoinkin IG:ssä, mutta tässä satoa meidän oikealla kameralla kuvailusta... Heh, bebe on kyllä melkoinen menijä ja suurin osa kuvista oli takaraivoa täynnä... Mutta muutama sopiva otos löytyi sieltä sadan joukosta.


Huppari Mayoral, haalarit Marks&Spencers, kengät Clarks

 
Olen (ehkä olette huomanneet) ollut aika innoissani vauvan vaatettamisesta. Äitiyslomalla ollessa vauvalle vaihdoin kaksi tai kolme kertaa päivässä vaatteita, kun eihän samoja vaatteita voinut käyttää äitiryhmässä ja sitten vielä kaupungilla(!). Tai voi toki, mutta kun teki mieli kokeilla jotain uutta yhdistelmää. 

Nyt tietty töissä ollessa se on mies joka pukee vauvaa useimmiten. Kuvatodistusaineisto mitä minulle joskus kännykkäkuvina lähetellään ei heh ole useimmiten ihan niin tarkalleen mietittyä kuin mistä itse tykkäsin kotiaikoinani... Mutta ei kai se mitään, onhan minulla sitten viikonloput aikaa mallailla ja miettiä väriyhdistelmiä vauvalle.
 
Mites te muut - voisiko vähempää kiinnostaa mitä laitatte lapsillenne päälle vai yritättekö katsoa kivannäköisiä vaateyhdistelmiä? 

8 kommenttia:

 1. Minä täällä taas ekana kommentoimassa moi vaan... hahah. Mein pikkutyyppi on niin kova sotkemaan että melkein joka ruokailu(yrityksen) jälkeen pitää vaihtaa vaatteita... kun mitään ruokalappuja yai viittoja ei tietenkään voi kuvitellakaan laittaa tai ruokailu loppuu ennen ku alkoikaan, eli kotona vaatteet saattaa olla välillä mitä sattuu vaikka yritän kyllä matchata niin paljon ku pystyn ettei silmiä särkis... se vaatteiden pukeminenkin vaan aika usein on sen verran hankalaa tälle tyypille että huvikseen en kyllä kovin usein vaihtele... sukat on ainoa vaatekappale jota herra mielellään pitää päällään 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on samaa mallia tää meidän neiti - ruokalaput kiskotaan pois ja heitetään suurieleisesti maahan :) Joskus tulee otettua vaan kaikki vaatteet pois neidiltä ennen ruokailua ja sit syödään nakuna, ja vasta nassupesun jälkeen laitetaan vaatteet takaisin. En kestä enää sitä tomaattitahrojen hinkkausta ja mustikkaläikkien liottamista Vanishissa :D

   Poista
 2. Huvikseen ei kyllä tule vaihdettua, mutta siihen tahtiin sotketaan, että helposti menee useampi vaatekerta päivässä. Kyllä mietin kovastikin mikä sopii yhteen ja on eri vaatteet kotona ja kodin ulkopuolella (housut lähinnä). Meillä itse asiassa mies on myös hyvinkin tarkka miettimään mikä sopii minnekin lähtiessä ja minkälainen kokonaisuus olisi hyvä. Ja jopa ilahtuu, kun olen löytänyt pojalle jotain kivaa, uutta vaatetta.

  Nyt ollaan tosin hassusti tilanteessa, että pojan vaatelipasto on koko ajan puolityhjä, kun pieniä vaatteita on laitettu pois. Mutta muutaman postipaketin saapumisen jälkeen tilanne on varmaan taas parempi :) hassua vaan miten tuntuu, että vaatteiden nostamisessa ei voi pitää hetkenkään taukoa. Ehkä vuoden päästä?

  T. Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kyl toi munkin mies miettii mikä sopii ja mikä näyttää hyvältä silloin kun vie vauvan ulos, mut yleensä hän menee sen mukavuuden kannalle, ja mä taas ehkä enemmän sen mikä näyttää hyvältä.

   Joo noita vaatteita tulee ostettua joskus vähän liikaa... Meillä on niitä ihan älyttömästi, ja itseasiassa vauvalla taitaa olla suurempi (käytettävissä oleva) vaatevarasto kuin mulla :D

   Poista
 3. Söpö on pikkuinen:) Mä katon kotoa lähtiessä aika tarkkaan et tytön vaatteet miellyttää silmää ja tulee ostettuu ehkä vähän liikaa :D Toisaalta tykkään kyllä perusvaatteista, leggarit ja t-paita tai joku mukava neulemekko on mun suosikkivaatteita tytölle.. Muuttelen asuja enemmän kengillä, huiveilla ja neuletakeilla koska ne ei likaannu ihan niin helposti..!

  Mun on ollut tarkotus kommentoida tänne blogiin jo aiemmin sen jälkeen kun tulin sua moikkaamaan lentokentällä, mut tuli tehtyä vasta nyt kun oon pitkästä aikaa itsekin taas innostunut bloggaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et oot taas innostunut bloggaamaan, mun täytyykin tulla vierailulle sun tontille :)

   Mä en tietsä osaa käyttää tytöllä ollenkaan asusteita - kenkiäkin meillä on vaan kahdet, ja ne toiset on enemmän sellaiset kesäkenkulit ettei niitä tule enää käytettyä. Huiveja hänellä ei taida olla lainkaan.

   Poista
 4. Mulla menee vauvan kanssa samalla tavalla kuin itsenikin kohdalla, että joinain päivinä mietitään kaikki tosi tarkkaan ja joinain taas riittää että jotain on päällä. Meillä on myös aika paljon lahjaksi saatuja vaatteita, jotka on sitten vähän mitä sattuu, eikä välttämättä niin mun oman maun mukaisia. Mutta sepä ei haittaa, jos se sitten "vähän" syödessä likaantuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no en mäkään joka päivä laita ykkösiä päälle, en vauvalle enkä itsellekään :) Noi vaatelahjat on tosiaan vähän kinkkisiä juttuja. Vaatelahjoiksi me saadaan yleensä aika kivoja juttuja, mutta sit tämmöset second hand vaatteet mitä joskus saadaan - niitä tulee käytettyä lähinnä vaan kotirönttövaatteina.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails