torstai 24. huhtikuuta 2014

Poppies Fish&Chips

Instagrammista jo joku saattoi ehkä bongata meidän viimeviikkoisen reissun fish&chips ravintolaan. Sen verran kiva visiitti, että vinkkaan tästä teille muillekin lontoolaisille/Lontoon-kävijöille. Paikka on siis Poppies, joka löytyy Spitalfieldsistä (Liverpool Street Station) ja Camdenistä. Perinteistä fish&chips mättöä, mutta oikein ekstrahyvää ja hauskoissa puitteissa.
 
 
 
Jukeboksissa raikaa 50-luvun musiikki, ja punahuuliset tarjoilijat ovat pukeutuneet pikkumekkoihin. Hauskana kuriositeettina heillä oli myös pula-ajan tyyliin tehdyt "sukkahousut" - eli teellä värjätyt sääret ja eyelinerillä taakse vedetyt saumat. Takeaway-annokset tarjoillaan "sanomalehtiin" käärittynä perinteiseen tapaan. Vähän niinkuin pieni maistiainen menneisyydestä - minäkin olen joskus viitisentoista vuotta sitten syönyt sanomalehteen käärittyjä ranskiksia täällä Lontoossa.
 
 
 
 
Ruoka oli hyvää, sitä oli paljon, ja sieltä löytyi kaikkea perinteistä mitä noissa vanhoissa fish&chips rafloissa löytyisi. Itse tykkään ottaa perinteisesti joko cod tai haddock -kalan (taisivat olla turskia, haddock on vähän voimakkaamman makuista), ottaa kyytipojaksi mushy peas (muussattuja herneitä) ja valella koko annos etikalla ja kuorruttaa sitten suolalla (tärkeä järjestys, muuten etikkaa huuhtoo suolan pois). Piiraat näyttivät myös herkullisilta, sellaisia ehkä seuraavaksi jos sinne ehditään.
 
 
 
 
Oletteko käyneet tai innostuitteko käymään tulevaisuudessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails