maanantai 7. huhtikuuta 2014

Lauantai mummolassa

Arvatkaas mitä tässä tehdään...
No syntymäpäiväkorttia, huulipunan avustuksella. Lauantai siis aloitettiin kotoa korttipajalta. Anoppila osoitteena.

Ikiliikkujatypy, yritin ottaa kuvia 10kk postaukseen, mutta koko ajan oli vaan pylly etsimessä... Konttailtiin sinne sun tänne, vähän käännyttiin ja kiipeiltiin. Sain mä niitä kuviakin, sitten piakkoin tulee vauvan kehityspostausta tännekin niin pääsevät isovanhemmat ja isoisovanhemmat lukemaan typyn uusista taidoista.
 
 
Syntymäpäivää juhlistaessa treenailtiin kävelyä. Ei ihan vielä suju tuo yhdessä kävely mutta hauskaa oli kokeilla. Taaperokärrykin, vai mikä lie baby walker meiltä löytyy kanssa, mutta sitä harvemmin käytetään.


Mekko H&M, kengät Massimo Dutti - Vauvan mekko John Lewis

 
Tuo mekko oli muuten minulla päällä tarkalleen vuosi sitten, mutta vauva oli silloin vielä masussa. Nyt tuossa masun päällä omassa mekossaan. On tuo pitsimekko edelleenkin muumimammamainen, raskausmasuttakin, mutta edelleen ah-niin-mukava ja pitsi ihastuttaa noin niinkuin ideana. Joten kyllä sitä tulee käytettyä, vaikkei se minun päälläni paras mahdollinen yhdistelmä olekaan.

Kortti muuten onnistui mainiosti!

 
 
Tuolla oikeassa ylälaidassa on pieni kysely. Olisi tosi kiva jos viitsisitte klikata sieltä ne aiheet joista haluaisitte lukea tässä blogissa enemmän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails