sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Vauvapiknikillä

Muistinkohan kiittää teitä tuohon lukijakyselyyn vastanneita? No nyt kiitän, kiitos, oli mielenkiintoista lukea mitä toivoisitte tänne blogiin enemmän. Eniten kiinnosti Brittimeiningin esittely, jota äänesti peräti 69% vastaajista. Toisena oli Arkikuulumiset (59%) ja kolmantena Kulttuurieropohdiskelu (56%). Työjutut kiinnostivat puolia vastaajista, ja äitiyteen ja vauvaan liittyvä miellytti reipasta kolmannesta. Ei mitään suuria yllättäjiä siis.
 
 

 
 
Lupailin sille voittajakategorialle jonkinlaista teemapostausviikkoa/kuukautta. Työn alla, katsellaan tässä jos kesäkuussa onnistuisi. Muutamia ideoita minulla siihen jo on - esimerkiksi Brittien ruokakauppojen ja yhteiskuntaluokan vertailu (ihan oikeasti, kyllä pätee), Brittien byrokratiasta, Brittien lastenhoitotavoista ja vertailua Suomen vastaaviin. Kyllähän noita ideoita on, aika vain ei tahdo riittää toteutukseen näin työssäkäyvänä äitinä.
 
  
 
Kuvat ovat meidän NCT-piknikiltä, meidän mammakavereitten ydinporukka (-1) kokoontui jälleen vaihtamaan kuulumisia ja nauttimaan auringosta. Vaikka, täytyy myöntää että neljän ikiliikkujan kanssa, se kuulumisten vaihtaminen keskeytyi vähän väliä kun jonkun iPhone meni jonkun suuhun, jotakuta tökkäistiin silmään, joku yritti syödä päivänkakkaran, joku halusi ruokaa, ja toinen halusi nukkua. Piknikkimansikat jäivät syömättä äideiltä, muutama hylätty maissinaksu taisi sentään eksyä suuhun vauvan silmän välttäessä.
 
 


 
 
Täällä on ollut aurinkoista, lämmintä, ja hyvä kaveri tullut käymään. Eli siis mahtava viikonlopun alku, juuri sitä mitä tarvitaan pitkän työviikon päätteeksi. Ja aurinkolasit - check. Mitenkäs teidän viikonloppunne?
 
 

2 kommenttia:

  1. Apua en kestä! Noi kukkamalliset aurinkolasit on niin söpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli yhden kaverin, ja meillekin pitäis jotain löytää. Baby Gapissa oli sydämenmalliset... Ehkä ne :)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails