maanantai 28. heinäkuuta 2014

Suomessa - ihailemassa Vanhaa Raumaa

Äidin asu: Maksimekko Linea, kengät Toms, vauvan asu: paita Monsoon, legginsit Ted Baker


Ajatelkaa - minä, jo kolmikymppinen ja Porissa asunut ja siellä usein vieraileva, ei ikinä ole käynyt tässä Suomen Unesco World Heritage alueella. Aasiassa, käsittääkseni erityisesti Japanissa, näillä maailmanperintö-alueilla vieraileminen on kova juttu, ja erityisesti Eurooppaan tulevat japanilaiset turistit kiertävät Unesco-nähtävyydestä toiseen. Englannissa on käsittääkseni jopa aasialaisille turisteille suunnattuja bussikiertueita joissa käydään yhdellä jos toisella maailmanperintö-nähtävyydellä.
 

Käveltiin pitkin katuja, poikettiin kahvilassa limulla ja leivoksilla, ja ihailtiin kauniinvärisiä puutaloja. Ihanan romanttisen näköinen alue, näin kesällä lämpimällä varsinkin.  


Poikettiin jopa ostoksilla, tosin mukaan ei otettu mitään. Ihania kauppoja, tästä allaolevasta paikasta tykkäsin erityisesti. Todella suloisia retrotyylisiä lasten vaatteita.
Kuuma kesäpäivä ja aurinko, ah. Me ja muut turistit. Tultiin paikalla viikkoa ennen pitsiviikkoja - kuulemma silloin on paikalla vaikka mitä puuhaa. Niissä olisikin kiva käydä joskus.

Huomaatte varmaan, innostuin vähän taas kuvaamisesta. Aurinko, uusi paikka, lomalla aikaakin näpsytellä kameraa...


Oletteko te käyneet Vanhassa Raumassa? Minä voisin mielelläni mennä joskus vielä uudestaankin.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tänä kesänä on ollut niin monessa blogissa kuvia Raumasta, että mun on kohta pakko lähteä sinne. Siellä asuu mulla täti, niin olis majapaikkakin valmiina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on ollutkin! Oon kanssa huomannut saman, ja kun tuli tilaisuus käydä siellä, ajattelin että lähdetään nyt sinne itsekin kuvailemaan :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia - kyl Raum o ain Raum !
  Se 'porilaisuus' on voinut vaikuttaa siihen, että et ole Raumalla paljon vieraillut ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee voi olla :D Asuttiin siellä kun olin alle kouluikäinen eikä kyllä muistaakseni kertaakaan käyty Raumalla.

   Poista
 3. Törmäsin blogiisi Mammablogit.comin kautta ja liityin lukijaksi! Blogisi nimi on aivan täydellinen, mun pahe nro. 1 on aamukahvi ja rivi (tai kaksi) suklaata. ;)

  Hauska sattuma muuten, sillä taisin nähdä teidät vieraillessanne täällä. Muistan ihastelleeni lapsenne hattua vielä pari päivää sen jälkeen kun sen näin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, juuri noista aamu ja vähän muutenkin paheista tän blogin nimi sai alkunsa :) Tervetuloa lukijaksi :)

   Hassu sattuma tosiaankin! Toi hattu on kyl ollut melkoinen vetonaula täällä Briteissäkin...

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails