keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

10 toivetta Suomen kesälomalleniPuolitoista viikkoa Suomessa, minä ja vauva. Olen niin innoissani - rakastan Suomen kesää. Se on mielestäni parasta aikaa siellä. On lämmintä (useimmiten), valoisaa (aina), ihmiset ovat tyytyväisiä (melkein jokainen) ja torilta löytyy makeita mansikoita ja herneitä (muutamien happamien eksyessä joskus joukkoon). On festareita, ja konsertteja, ja ulkona voi vain oleilla. Nyt loman ajaksi mietiskelin mitä haluankaan tämän puolentoista viikon aikana tehdä - tietenkin sen akkujen lataamisen ja rentoutumisen ja sukuloimisen lisäksi.
 


 
 1. Kastaa talviturkki mökin merenrannalla
 2. Syödä grillimakkaraa Wigrenin sinapin kera
 3. Vihtoa saunassa
 4. Ostaa makeita herneitä torilta ja syödä ne ulkoilmassa
 5. Kuunnella Bob Dylania Kirjurinluodolla (okei, ehkä käydään katsomassa myös Tuttiorkesteria Pori Jazz Kids festivaalilla)
 6. Ostaa Pori Jazz kadulta metrilakuja
 7. Istua kavereiden (ja vauvojen kera) Sorsapuistossa kylmän sihisevän kokiksen kera
 8. Istahtaa vanhanaikaiselle kahvihetkelle Amurin Helmeen
 9. Näyttää vauvalle Tallipihan ponit
 10. Nauttia Yyterin hiekkarannoista 
Osa on ehkä sääsidonnaisia, joten toivotaan parempia kelejä kuin mitä olen kuullut siellä nyt lähiaikoina olevan... Mitäs te haluaisitte kesälomallanne päästä tekemään?
 

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyviltä suunnitelmilta, varmasti ihana päästä vauvan kanssa nauttimaan Suomen kesästä! Oma lomani alkaa heinäkuun lopussa ja minä suuntaan kanssa Suomeen - tuskin maltan odottaa juuri järvessä uimista, suomalaisten kesäherkkujen syömistä ja puisto piknikkeilyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti, kesa on niin ihanaa aikaa Suomessa :) vauva ei kyl taida paasta saunaan tai talviturkkia kastamaan, mut muut varmasti onnistuu hanen kanssaan. Hyvaa lomaa sinne sullekin (ja kiitti hauskasta postausideasta johon inspiroiduin sun blogista :))

   Poista
 2. Saitko kaiken listalta suoritettua? ;) Toivottavasti teillä oli superkiva loma!

  Listaidea oli niin hyvä, että kopsasin sen omaan blogiinikin: http://www.lily.fi/blogit/aika-kypsa-aidiksi/10-toivetta-suomen-lomalleni. (Myös äitibloggaripistejuttua on tulossa - kiitos innoituksesta! Kopiointihan on ihailun ylevin muoto, eikös? ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan saanut, mut oli silti kiva loma :) Kiva kun kopsasit, mäkin kopsailin tän Lauralta muistaakseni :) Täytyy käydä nyt tutustumassa sun listaan!

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails