maanantai 7. heinäkuuta 2014

Harmaa-pinkki kesäarvonta lukijoille

Hei - pitkiin aikoihin en olekaan täällä arponut mitään. Nyt on aika laittaa pienet pennoseni likoon ja tarjota teille pieni kesäarvonta. Vastalahjukseksi arvasta toivoisin että laittaisitte kommenttiboksiini tälle blogille risuja ja ruusuja, ja ehkäpä jopa kehitysehdotuksen tai juttutoiveen. Riisuja ja ruusuja saa laittaa vaikkei arvontaan haluaisi osallistuakaan - kuulisin mielelläni mahdollisimman monta mielipidettä.


 
Arvon kolme tuotetta. Harmaan huivin, jossa pinkkejä pöllöjä. Pinkit Ipanema-sandaalit koossa 38-39 (pohjassa lukee 39-40, mutta ovat reippaasti 40 kokoa pienemmät!). Nämä ovat samantyyppiset sandaalit kuten Havaianas-sandaalit, niin samanlaiset että itse usein sekoitan se toisiinsa. Ja kolmantena hopeanharmaan Opi Shatter-kynsilakan. Sävyssä Silver Shatter, tämä on niitä kynsilakkoja jotka vetäytyvät ns. tiikerinraidoille kuivuessaan - jos alle lakkaa jollain kirkkaalla sävyllä, nämä ovat todella hauskoja.
 
Arvonnan säännöt:
1. Kommentoi arvontaan antamalla tälle blogille ruusuja JA risuja (molemmat täytyy olla), ja jos jaksat kehitysehdotus tai juttutoive olisi myös mieluisa lisä.
2. Blogin tilaajat saavat lisäarvan. Ilmoita siis mitä kautta tätä blogia tilaat, jos tilaat (oikeasta laidasta löytyvä lukijapaneeli, Bloglovin, Blogilista, Facebook, Instagram jne.).
3. Jos et halua osallistua arvontaan, tai et halua tiettyä tuotetta ilmoita siitä kommentissasi. Sandaalien kokoa ei voi valita (koko 38-39) joten jos jalkasi on sitä suurempi / pienempi voi olla etteivät sandaalit sinua kiinnosta - ilmoita jos haluat osallistua vain osan tuotteista arvontaan.
4. Jos et ole bloggaaja laita sähköpostiosoitteesi jotta saan sinut kiinni nopeasti ja myös missä maassa asut, tämä siksi että osaan vähän ennakoida milloin ja mistä postitan arvontavoiton.
 
Arvonta loppuu 15.7, ja suoritan arvonna 16.7.
 
P.S. Oikealla ylälaidassa on lukijakysely johon toivon vastauksia - jos et ole sitä vielä huomannut!

20 kommenttia:

 1. Tilaan blogiasi Bloglovinin kautta :)

  Ruusut: Pidän erityisesti äitiyteen ja ulkosuomalaisuuteen liittyvistä jutuista. Brittijutut ovat mielenkiintoisia!

  Risut: Tosi vaikea keksiä, kun mikään ei ole "särähtänyt" silmään! :)

  Postaustoiveita: Imetätkö vielä? Jos imetät, kiinnostaisi kovasti kuulla työn ja imetyksen yhdistämisestä.
  Kirjoititkin jo, mutta jos tulee vielä mieleen jotain lapsiin liittyvistä kulttuurieroista, niin ne ovat myös kiinnostavia!
  Ajatukset miehen olemisesta kotona vauvan kanssa (Briteissä kai harvinaisempaa?).

  VastaaPoista
 2. Kiitos, osallistun mielellään arvontaan!
  Ruusuja: ulkosuomalaisblogia on kiva lukea ja kuvistasi tykkään myös.
  Risut: Blogisi lukeminen on kieltämättä jäänyt vähemmälle, kun vauvakuviot ovat niin vahvasti aiheissa mukana.

  Lukisin mielelläni enemmän työssäkäynnistäsi ja vaikkapa kulttuurieroista.

  VastaaPoista
 3. Tilaan blogiasi lukijapaneelin ja FB:n kautta :)

  Ruusut: Kirjoitat mielenkiintoisesti ja kivasti elämästäsi Lontoossa. Lisäksi teidän vauvasta on aina ihana lukea (hän on todella söpö <3). Tykkään tosi paljon tavastasi kirjoittaa, postaukset on sopivan mittaisia, mukana olevat kuvat on myös kivoja :)

  Risut: Tää oli tosi tosi vaikea, koska sun blogi on tosi kiva, eikä oikeastaan mitään kehittämisen arvoista edes löyty :p Ehkä itse kaipaisin vielä enemmän kulttuurieroista kertovia postauksia, vaikka niitä sun blogissa onkin ihan mukavasti jo ollut :) Niitä on aina mielenkiintoista lukea :)

  Postaustoiveet: Olisi mielenkiintoista lukea miten Suomi ja Iso - Britannia eroavat (jos eroavat) tasa - arvo asioissa, esim. miten siellä suhtaudutaan "miehisissä" ammateissa oleviin naisiin, onko työpaikoilla syrjintää sukupuolen, uskonnon yms sellaisen perusteella jne.

  VastaaPoista
 4. Ruusuja: Aina kiinnostaa muut maat ja muissa maissa asuminen. Ja toivoisinkin sisustus,maisema,paikallista elämää,kirpputoreista...enemmänkin juttuja. Risuja en osaa antaa,sillä jokainen blogi on itsensä näköinen,ja kirjoittajansa näköinen:) Jatka vaan omalla tyylillä. Ja yhdellä arvalla mukana. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Löysin vasta blogisi arvonnan myötä. Ensi silmäyksellä kivalta vaikuttaa. Kiva lueskella lapsiperheen elämää siellä,ja verrata Suomen oloihin. Jotain englantilaisia helppoja leivontajuttuja olisi kiva saada,vaatteet kiinnostaa ym. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Olen blogiasi seurannut jo hyvän tovin ja ehdoton lemppari se onkin!

  Ruusut: Ulkosuomalaista arkea selvillä kuvilla ja laadukkaalla tekstillä. Sopivasti postauksia kulttuurieroihin jne liittyen, mutta mukavan paljon arjella höystettynä. En ajatellut vauvan syntymän jälkeen innostuvani blogistasi enää niin paljon -mutta kävikin aivan päin vastoin!

  Risut: Hmm.. Todella vaikeaa keksiä! Ainakin yksi asia mikä minua häiritsee tekstiä lukiessa on lapsesi ja miehesi oikeiden nimien puuttumattomuus. Ymmärrän hyvn, että yksityisyyttään haluaa suojella, mutta joskus teksti tuntuu kovin toistolle kun ei ole muita sanoja korvaamaan henkilöstä puhuttaessa.

  Postaustoiveissa sisustusaiheisia postauksia ja lopun talon esittelyä (<- ellen ole ihan pahasti missannut..) Myös vertailut näiden kahden kulttuurin välillä ovat aina mielenkiintoisia omien tulevaisuudensuunnitelmien vuoksi. Olen tykännyt myös blogisi facebook-sivusta. Suomessa asustelen siis tällä hetkellä,
  virtanen.aurora@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ruusuja: Ihania vauvajuttuja ja mielenkiintoisia erityisesti ulkosuomalaisuudesta käsin.
  Risuja: En niin välitä esim. tuotepostauksista (mutta niille on varmasti oma lukijakuntansa!)
  Luen blogia Bloglovinin kautta.
  Sandaalit on varmasti liian isot minulle, eli niitä en tarvitse.
  sarqmaailmalla@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla mukana!
  Ruusut: Ihanan monipuolisesti asioita laidasta laitaan. Elämä Lontoossa kiinnostaa erityisesti, mutta kiva ettei pelkästään sitä käsitellä vaan muitakin asioita esimerkiksi äitiydestä ylipäänsä.
  Risut: Banneri on ehkä hieman tylsä. Siinä voisi olla blogin nimen lisäksi ehkä jotakin kuvia, esimerkiksi blogin nimeen liittyen ruusu ja kahvikuppi?
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Arvalla mukana, ilman muuta!
  Ruusut: pidän selkeistä kuvistasi, mukavista ja monipuolisista jutuistasi sekä Lontoosta, siksi täällä viereilenkin!
  Risut: hmmmm, tiheämpi päivittelytahti on ehkä ainoa mitä kaipaan, tosin ymmärrän tiukan työn, perheen ja muun yhdistämisen haasteen. Mutta kun nyt erityisesti sitä risu-osastoakin vaadit (:

  VastaaPoista
 10. Risut: Blogin ulkoasussa vasemmalla on minusta liian paljon kuvia/tesktejä/juttuja. Esim. ''Klikatuimmat ikinä'' kohdassa voisi olla vaikkapa kaksi postausta viiden sijaan. :-)
  Ruusut: Selkeä banneri, kivoja kuvia ja monipuolisia postauksia. :-)

  Kaksi arpaa. Seuraan bloggerin kautta! jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Ruusut: Postauksen aiheet mielenkiintoisia ja monipuolisia erityisesti näin Englannissa asuvan, brittiläisen kanssa avioliitossa olevan, tosin vielä lapsettoman, suomalaisen näkökulmasta.
  Risut: Jos on ihan pakko jotain keksiä niin blogin fontti vois olla vähän erilainen.

  VastaaPoista
 12. - Ruusut: elämänmakuisia juttuja (ainakin minua) kiinnostavista aiheista kuten työelämän haasteet, vauvat ja vanhemmuus, kotikokkaus, ulkosuomalaisuus jne. Lisäksi olet mielestäni todella hyvä kuvaaja. Vauvan kuukausiraportit ovat olleet aivan ihania, toivottavasti jatkat niitä!
  - Risut: ehkä päivän asu kuvat voisivat olla useammasta kulmasta jne? Tai sitten kännykällä lukiessa on vain hankala saada esimerkiksi laukun yksityiskohdista kunnolla selvää. En siis missään tapauksessa tarkoita pitkiä kuvasarjoja joka ikisestä saumastakin tyyliin muotibloggarit, mutta vähän enemmän detaljeja kuitenkin. Lontoon ns. tavallisen naisen arkimuoti, kun kiinnostaa tietysti!
  - Juttuaiheet: britit ja perhe - lähetetäänkö lapset todella sisäoppilaitoksiin?, miten pitkään lapset yleensä viihtyvät kotona, kuka on perheen pää jne. Lisäksi olisi mukava nähdä myös vauvan päivän asuja, hänellä kun näyttää olevan todella nättejä vaatteita. Ja aikanaan löysin kauttasi Tom's:t ja Lushin, joten olisi mukava myös kuulla aika ajoin, mitkä tavallisellekin ihmiselle (tarkoitan ei liian kalliit) saatavissa olevat tuotteet ovat ns pinnalla. Niin ja britit ja tasa-arvo, mikä siellä on tilanne? Entä miten eri kulttuuritaustat näkyvät parisuhteessa? No niin, näitä tulikin muutama ja useaa näistä olet ainakin jo sivunnut blogissasi. Kuulisin kuitenkin mielelläni lisää.
  - Seuraan blogiasi FB:n kautta.

  VastaaPoista
 13. Kiva arvonta! Koitetaanpas vastata. Tilaan muuten blogiasi sekä
  Blogilistan että bloggerin kautta, ja minut saa kiinni kermakeksit(at)gmail.com.

  Ruusuja: Ylipäätään mielenkiintoiset aiheet ja rehellinen ote niihin. Lisää juttuja voisi olla ulkosuomalaisuudesta.

  Risut: Vaikea keksiä! Nyt jotain on keksittävä, niin vähemmän sellaista tietynlaista arvottamista lapsen kasvatuksen suhteen. Tällä tarkoitan lähinnä sitä, että ainakin itselleni tuli vähän paha mieli päiväkotiin liittyvästä postauksesta. Siis sitä, että toisen vanhemmista tulisi jäädä kotiin lapsen kanssa, kun päiväkodissa on niin kauheaa (kärjistän nyt vähän). Muutoin blogistasi on kyllä jäänyt positiivinen fiilis, mutta tuo jäi mieleen. :-)

  VastaaPoista
 14. Seurailen blogiasi Suomen maalta Bloglovinin kautta. Sähköpostitse minut tavoittaa osoitteesta jennasinikka@outlook.com.

  Ruusuja: Blogissasi minua kiinnostaa kaikkein eniten kaikki ulkosuomalaisuutta käsittelevät jutut, kulttuurierot, asuminen ulkomailla, Lontoo-tärpit jne, sillä olen itse harkinnut vakavasti muuttoa ulkomaille kenties juurikin Lontooseen valmistumiseni jälkeen. Jatkossakin luen edelleen todella mielelläni postauksia, jotka käsittelevät ulkomailla asumista!

  Risuja: Täytyy sanoa että ainakaan näin nopeasti ei tulee mitään erityistä risua mieleen. Kerron myöhemmin, jos jotain putkahtaa mieleen. ;)

  VastaaPoista
 15. Bloggerin kautta seuraan suomesta. marikax@gmail.com
  Ruusuja: Äskettäin blogiisi tutustuneena on kiva lukea Lontoo aiheisia juttuja, kun matkaaamme sinne lokakuussa ensimmäistä kertaa elämässäni. Myös lapsesta kertovat juttusi ovat olleet kivoja luetttavaa.
  Risuja: En keksi sitten millään, tai no teksti vois olla vähän isommalla kirjoitettu :)

  VastaaPoista
 16. Tilaan Feedlyn kautta.

  Ruusuja: Kiva tapa kirjoittaa ja valloittava hymysi ja vauvasi hymy. Mukava pukeutumistyyli ja kiinnostavaa verrata kokemuksiasi äitinä Briteissä omiin vastaaviini.

  Risuja: Ei varsinaisesti ole. Kokemus äitiydestä Briteissä tuntuu riippuvan kovin alueesta, joten osa kokemistasi kulttuurieroista ei pidä meidän alueellamme paikkaansa. Se on kuitenkin enemmänkin kiinnostavaa huomata, kuin varsinaisen kritiikin aihe.

  Olisin kiinnostunut vain huivin arvonnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja laitan sinulle sähköpostini, jos arpa osuu minuun. Jos voin olla arvonnassa mukana nimimerkillä "Sonja", kun minulla ei ole nyt sähköpostia, jonka voisin tässä jakaa..

   Poista
 17. Minäkin mukana! Mutta en kiitos osallistu huivin arvontaan, ihan vain siitä syystä, että mulla on ihan liikaa huiveja, joita en kaikkia ehdi käyttää... (Aijaa, eikö mulla muka ole liikaa varvastossujakin... Hys, kivat tossut, osallistun mielelläni!)

  Ruusut: Olet saanut pidettyä kirjoitustahdin reippaana töihinpaluusta huolimatta, hyvä! Aiheet ovat lähellä minun, toisen Lontoon-suomalaisen mutsin sydäntä. Kuvasi ovat laadukkaita ja kielenkäyttösi ulkosuomalaiseksi sujuvaa. ;-)

  Risut: Minustakin blogibannerisi on yksinkertaisuudessaan vähän tylsä. Ja tohdinko sanoa, blogin nimi ei kerro sisällöstä juuri mitään (vaikka tuskinpa tästä innostut blogin nimeä muuttamaan, niin tutuksi se on lukijoille käynyt). Eniten itseäni kuitenkin ärsyttää (ja kommentointiani vähentää) sinusta kai riippumaton seikka, Bloggerin toimimattomuus iPadilla kommentoidessa: jos yritän muokata kommenttitekstiäni, se pitää tehdä esikatselun ja sen Muokkaa-toiminnon kautta, itse tässä kommenttiboksissa en pääse liikkumaan ja tekstiä korjaamaan. Äh, rasittavaa!

  Kehitysehdotukset: Itseäni tuote-esittelyt ja päivän asut eivät juuri kiinnosta. Miehesi koti-isyydestä olisi kiva kuulla enemmän. Taaperolle sopivia ruokareseptejä olen juuri metsästämässä, joten jos sinulla on niitä jakaa, anna palaa!

  En seuraile blogiasi somen kautta, vaan lueskelen "könteissä" kun aikaa ilmaantuu...

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttisi on havinnyt jostain syysta, mina en sita poistanut. Jos haluat viela arvontaan niin laita sahkopostisi tahan. Ei tarvitse toistaa koko kommenttia :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails