torstai 24. heinäkuuta 2014

Muutamia vauvan päivänasuja lomalta

Kun nyt kerran näitä pyydettiin, niin tässä muutama vauvan päivänasu lomalta. Yritin tällä kertaa ottaa vaatteita mukaan maltillisen määrän, usein kun tulee vietyä ja tuotua takaisin iso kasallinen käyttämättömiä vaatteita. Löytyi silti ihan kivoja yhdistelmiä, vaikkei koko vaatevarastoa tullutkaan raahattua mukaan.  
 
 


Possupipo löydettiin Tammelantorilta - aivan ihana! Niitä on siellä lauantaisin, €15 (vinkvink). Torilla voi kun ihmiset kävivät juttelemassa ja hymyilemässä meidän possulle, on se vaan niin söpö päässä. Vanhassa Raumassa (japanilainen?) turisti otti jopa possuvauvasta kuvan.  Vanhan Rauman reissulla paita Monsoon, housut Ted Baker (osa mekkosettiä) ja tietty se possupipo. Sitä käytettiin lomalla paljon.
Pori Kids Jazzia kuuntelemassa paita Polarn o Pyret, farkkuhame George (Asda), sukat Ted Baker ja Sock-onsit pitelemässä sukkia paikoillaan. Loisto-ostos muuten, suosittelen noita sukkajuttuja!

 


Jazzeilta vauva sai tuollaisen pienen pussukan Reipas kaupalta lahjaksi. Myivät reppuja sun muita kasseja, pussukoita ja säilytystavaroita ja eräs kaupassa hääräilevä pikkutyttö toi vauvalle pikkulahjan. Vauva rakasti omaa pientä kassiaan, eikä suostunut päästämään siitä irti koko päivänä! Sopi nätisti asuunkin ;)

1 kommentti:

  1. Voi mikä myssy! Ihana! Kiitos kun osallistuit Linkki Bileisiin. Krista x

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails