keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Bloginostoja: Brittisuomalaisia äitejä

Suurinta osaa lukijoistani kiinnostaa elämä Briteissä, ja ulkosuomalaisuus muutenkin. Nykyään lukijoihin on liittynyt paljon myös äitejä ja ehkäpä useampia lukijoita kiinnostaa nykyään myös lapsiperheitten elämä täälläpäin, päätin nostaa muutaman brittisuomalaisäidin pitämän blogin esille. Ollos hyvä. Ei missään paremmuusjärjestyksessä!
 
 
 
 
 
 
Nelikymppinen heinäkuussa 2013 syntyneen Eddien äiti raportoi pitkän lapsettomuuden jälkeisestä raskaushuumasta, opettelee vanhemmuutta yhtä kypsän isäkokelaan kanssa, rakentaa pesää viktorianaikaiseen tiilitaloon ja nautiskelee kotikaupunkinsa Lontoon tarjoomuksista.
 
 
 
 
 
Äitiys. Elo Englannissa. Lapsen cp-vamma ja kuurous. Keskosuus. Näistä blogi tehty on.
 
 
 
 
 
"Olen Krista. 32v. suomalainen kotiäiti. Asun Etelä-Englannissa englantilaisen mieheni, kolmen lapsemme kanssa. Suunnittelen paljon ja haaveilen vielä enemmän. Blogissa kurkataan perhe-elämääni Englannissa, DIY juttuja, muotia ja kaikkea naisellista hömpötystä."
 
 
 
 
 
-markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, jolla ei kuitenkaan ole mitään käsitystä, miten markkinoida omaa pikku-blogiaan ja vielä vähemmän, että miten kommunikoida blogimaailmassa
-nykyinen päätyö potran poikavauvan vaippojen vaihtaminen, syöttäminen ja kehityksestä raportoiminen vauvakirjaan
-silloin kun saa nauttia edes hetken omasta ajasta, seuraa muotia (ja vaikka poseeraakin aina välillä asukuvissa ei kuvittelekaan olevansa edelläkävijä, tai edes muodin eturintamassa, vaan ihan tyytyväinen seuraaja), yli 100 ihmistä Twitterissä tai rakkaan miehensä vuosia kestänyttä six packin tavoittelua
-innostuu taiteen eri aloista ja nauttii hot yogasta nykyään enemmän kuin mojitosta
-henkiseltä iältään ikuisesti 21, vaikka kroppa alkaa näyttää vakavia 30+ merkkejä
-koti Lontoossa ja Helsingissä
 
 
 
 
 
Taaperoperhe ja kaksi kissaa muuttavat Lontooseen. Lapsiperheen arkea ja juhlaa kulttuurien välissä, englantilaistumista, puutarhanhoitoa ja puuhastelua.
 
 
 
Löytyikö ennestään tuttuja? Ja jos te olette brittisuomalaisia äitejä (tai miksei isejä) jotka pitävät blogia, hihkaiskaa kommenttilootassa jos haluatte päästä listalle mukaan myöhäisedittinä ;) Ja saa toki linkkailla muitakin tietämiänne äitiblogeja täältä Brittilandiasta, tykkäilen lueskella muitten lapsiperheitten elämästä täällä.

7 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos kiitos! Lisään heti lukulistalle nuo kolme, joita en jo lue. Tosin tämä teidän blogien lukeminen on vaarasllista, kun olen 9-vuotiaasta asti halunnut muuttaa Britteihin, mutta se ei ainakaan juuri tällä hetkellä ole mahdollista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh mut ehka sit viela joskus :) kiva et loytyi uusia tuttavuuksia! :)

   Poista
 2. No oh wau! Tälläinen täällä. En ees oo tajunnut. :) Kiitos! x

  VastaaPoista
 3. En ole enää brittisuomalainen äiti kun muutimme pois Englannistä maaliskuussa 2013.Brittimies kyllä löytyy ja kaksikieliset lapset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tulla tutustumaan sun tontillesi :) Kaksikielisyyttä mekin yritetään!

   Poista
 4. Kas, kiitos kaunis nostosta! Pitääkin käydä tsekkaamassa noita muutamaa uutta tuttavuutta...

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails