sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Batiste - kiireisen äidin paras pelastus

Tiedättehän kun aina sanotaan että vauvaa hoitaessa on vaikea löytää aikaa tehdä mitään itseään varten, edes käydä suihkussa. No, meidän kohdalla en ihan allekirjoita tätä sillä (koputa puuta) meidän vauva viihtyy yksikseen sen pikaisen suihkuhetken ajan. Mutta silti usein tulee sen verran kiireellä lähtö että hiukset jäävät paitsioon.
 

 

Olen aikaisemmin tykännyt näistä kuivashampoista juurikin siihen pikaiseen freesaukseen, mutta hivenen tummahkot hiukset omaavana ne ovat aina jättäneet juuret vähän omituisen näköisiksi. Juuret ovat jääneet hivenen harmahtavaksi eikä minkään moinen hiusten harjaus ole asiaa auttanut. Nyt Batiste on tehnyt Hint of Colour väritetyn kuivashampoon juurikin tätä paikkaamaan. Väri on tujuhko, mutta harjatessa katoaa hiuksiin paljon paremmin kuin se perinteinen harmaa.

Vibrant & Red on kirkkaanpunainen - hutiostos minulle
Medium & Brunette antaa keskiruskean sävyn - tätä käytän minä hieman kuparihkoihin hiuksiin
Light & Blonde on keltainen sävy
Dark & Deep Brown - tätä en kokeillut, mutta olettaisin sen olevan lähes mustahko sävy

Ja tuo vaaleansininen on se perinteinen, joka varmasti sopii hyvin vaaleisiin tuhkansävyisiin hiuksiin, muttei oikein muille käy.
 
Näitä on saanut täällä Briteissä viime keväästä asti, jolloin omani olen ostanut. En ole varma myydäänkö näitä Suomessa, mutta toivottavasti! Ovat todella käteviä ja paljon parempia kuin perinteinen "väritön" kuivashampoo. Oletteko päässeet näitä kokeilemaan?

2 kommenttia:

  1. Suomesta saa ainakin Kicksistä! :) Siellä on myös saman sarjan kuivasampoita, joissa on tuoksu, nam. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kätevää! Noita tuoksullisia mä en olekaan kokeillut itse vielä.

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails