keskiviikko 23. lokakuuta 2013

@ O2

 
 
Eilen, ensimmäistä kertaa vauvan synnyttyä, mentiin ulos ihan vain pariskuntana. Vauva oli kuutisen tuntia isovanhemmillaan hoidossa. Ensimmäinen kerta kun ollaan oltu niin kauan vauvan luota poissa - aina aikaisemmin vauvaa on hoitanut jompikumpi meistä (jos nyt ei oteta lukuun sitä yhden tunnin kampaajapyrähdystä Suomessa jolloin vauvaa hoitivat minun vanhempani).  
 
Käytiin siis O2 areenalla katsomassa Peter Gabrielin keikka. Oli aikasta hyvä muuten - tykättiin molemmat. Mies on kova Gabriel fani, joten viime syntymäpäiviksi ostin meille liput keikalle. Saatiinhan tuota odottaa useampi kuukausi, mutta hyvää kai kannattaakin.
 
 
 
Lähdettiin kuuden maissa ja epäluuloisen näköinen vauva (alkaakohan pikkuhiljaa vierastamaan?) jäi isovanhempiensa huomaan. Saavuttiin paikalle sen verran myöhään että ehdittiin syödä pikaiset sushit ja nähdä lämppärien viimeinen kappale. Siinä tekstailinkin miehen äidille että miten menee ja soitinkin vielä perään kun ei vastausta tullut. Eipä siihenkään vastattu joten mietin että mitä jos vauva itkee siellä lohduttomana meidän perään ja siksi eivät pääse puhelimeen vastaamaan. Nautin kyllä keikasta, aina kun pääsin siitä parkuvan vauvan mielikuvasta eroon, mutta kovasti mietin mitä siellä puuhataan. Vauva on muuten tehnyt totaalisen pullolakon, eli jos minä en ole paikalla, vauva ei suostu syömään... Saatiin kyllä tekstiviesti takaisin myöhemmin, hyvin menee kuulemma.
 
 
 
 
Kotiin palattuamme vauva oli juuri herännyt ja toivotti meidät tervetulleeksi. Oli kuulemma pureskellut antaumuksella tuttipulloa muttei suostunut syömään, muuta kuin hiukan kupista hörppimällä. Vain pari pientä itkua nukkumaanmennessä ja muuten vauva oli ollut kuulemma kuin unelma, eli isovanhemmat suostuivat toiseenkin lastenvahtikeikkaan.
 
Koskakohan uskaltauduttaisiin uudelleen käymään ulkona ilman vauvaa? Tuntui kyllä omituiselta jättää vauva kotiin, ja hän oli koko ajan mietteissä.
 
 
P.S. Kuvat mun uudella iPhonella (mieheltä saatu lahja)! Jätin kameran kotiin kun en tiennyt kitistäänkö portilla kamerasta mutta käyhän tämä näinkin. Nyt kun minulla on elämäni ensimmäinen älypuhelin ehkäpä innostun Instagrammista myös... Jos teen Instagrammi tilin haluaisitteko seurata?
 

4 kommenttia:

  1. No hei, kun kerran suunnittelet ulos lähtöä, niin miten olisi sitten uusiksi lontoolainen tyttöjen ilta? ;) Toisaalta sellaiseen voi varmasti ottaa lapsetkin iha hyvin mukaan :) Hauskaa, että pääsitte rentoutumaan ihan kahdestaan pitkästä aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mennään vaan :) Voishan tuon pienen ottaa mukaankin jos ei ihan kauhean iltamyöhään mene, onhan hän käynyt jo mun kanssa jo aika monessa paikassa muutenkin :)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails