sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Rugby sunnuntai

Käytiin tänään miehen sisarenpoikien rugby-ottelussa. Auringonpaisteessa, maaseutupellolla, bacon roll kädessä, mikäs siinä ollessa. Täällä on muuten uskomattoman lämmintä vieläkin. Hyvin kestää ulkona T-paidassa ja avokkaissa.
 


 
 
Sinne mentäessä ajattelin että voi ei, pitääkö nyt oikeasti mennä katsomaan jotain lasten rugby-peliä, mitä väliä sillä on. Yääh, joku pönttö pallopeli. Soittaisi edes jotain instrumenttia konsertissa, siinäpä olisi jotain katsottavaa ja ihasteltavaa, vaikka olisi kuinka epävireistä niin onhan se jokin taito. Mutta sitten mietin että kaipa se pallopeli ja liikunnan ilo on samanlainen opittava taito mitä sopii ihastella ja mitä kannattaa kannustaa. Mikäs siinä sitten ollessa, kannustaessa sieltä sivulaidoilta. Hyviä taklauksia!
 
 
 
 
Vauveli hengaili kantorepussa taaskin. On muuten ollut ihan älyttömän hyvä ostos tämä Stokke MyCarrier reppu! Voisin tehdä siitä joskus postauksen, kunhan ehditään käyttämään sitä muissakin asennoissa. Pienelle vauvalle on sopivin tämä kuvassa oleva syliasento - isommat lapset saa pakattua vielä reppuselkään tällä kantovälineellä.
 
 
 
 
Ja jos joltain teiltä vielä uupuu kantoreppu, niin tämä samainen on seuraavilla Hullareilla alennuksessa, alle 100 euroa. Tosi hyvä hinta sillä yleensä aika tyyris - me maksettiin tästä £130!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails