sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Hoitolaukussa...

Hoitolaukku - ennen vauvan tuloa en edes ajatellut että vauvalle kannattaisi olla oma laukku. Ajattelin että sinehän omaan laukkuun ne muutamat tarvikkeet menevät. No, nopeasti tajusin että ihan hyvähän se on olla vauvalle oma laukku jonne mahtuu kaikenlaista tarviketta (jota on muuten paljon), ja joka on aina lähtövalmiudessa.
 
 
 
Ja mitäs meidän hoitolaukussa vakituisesti asustaa?
 
Tärkeimpänä tietenkin vaipat, kesto-vaipanvaihtoalusta ja kosteuspyyhkeitä.
Lisäksi minipurkki Sudocreamia ja Bepanthenia.
Käsidesi.
Vaihtohaalari poopcidenttejä varten.
Nappy bags, eli ne ohuen ohuet pikku muovipussit ovat myös mukana. Aluksi ajattelin että ne ovat ihan turhia, mutta poocidenttien tahraamia vaatteita varten sekä roskakorittomassa paikassa ne ovat ihan käteviä.
Ruokalappu. Tätä tulee todella harvoin käytettyä sillä vauva niin harvoin pulauttelee.
Hattu, jos tuleekin kylmä.
Tutteja.
Miltonin tuttien matkasteriloija ja siihen sterilisaatiotabletteja. Tätä ei ole tullut muuten käytettyä vielä kertaakaan, vaikka mielestäni aivan nerokas keksintö onkin. Ostettiin tälläinen kun kärvisteltiin eräällä reissulla pari päivää hotellissa, jossa ei ollut mitään mahdollisuutta steriloida, ja varjeltiin vauvan tutteja kuin kultaa etteivät olisi tippuneet maahan. Olisi ollut vähän stressittömämpi reissu tämän Miltonin kanssa!
Nakd raakaruokapatukoita, ovat muuten hyviä! Ihan itselle, joskus tulee niin järjetön nälkä ihan yhtäkkiä (johtuneekohan imetyksestä) että tälläinen pelastaa helposti päivän.
 
Ja on siellä tuttinauha, sekä kertakäyttöinen vaipanvaihtoalusta, jota ollaan käytetty vaan omana istuma-alustana puistoissa tms.
 
Yllättävän paljon sieltä löytyy, mutta tuntuu ettei tämän vähemmällä pärjäisi.
 
 
 
 
Nykyään muuten otan mukaan useimmiten vain tuon vauvan hoitolaukun. Sinne mukaan kännykkä ja lompakko, ja siinä on äitikin valmis matkaan. Kun sitä tavaraa on joka tapauksessa paljon, niin mielummin sitä karsii omista tavaroista.
 
Syystä että tuo meidän hoitolaukku on ihan vaan tuollainen vaippapaketin kylkiäisenä saatu tekisi mieli hommata jokin uusi. Varsinkin kun se tosiaan usein on se ainoa laukku mukana. Minulla onkin nyt muutama laukku kiikarissa Ebayn puolella - olen nimittäin onnistunut iskemään silmäni muutamaan laukkuun jotka ovat melkoisen arvokkaita uusina. Ja näköjään second handeinäkin, valitettavasti. Hyvää diiliä tässä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails