tiistai 17. kesäkuuta 2014

Toinen isänpäivä ja päivänasu

Täällä Briteissä aika monia "päiviä" vietetään eri aikaan - viime sunnuntaina oli paikallinen isänpäivä. Miehelle ja vauvalle tämä oli jo toinen yhteinen isänpäivä. Ensimmäinen vietettiin Call the Midwife -sarjan kuvauksissa, tällä kertaa käytiin vähän tavallisemmin vain isänpäiväillallisella Pizza Expressissä. Pitäisi muuten joku kerta kirjoitella noista kuvauksista - se oli pitkään tarkoituksena, ja se on vain unohtunut ihan täysin.
 
 

 
Pukeutumisessa tuli parikin tyylimokaa... Jostain olen kuullut että luonnon- ja kirkkaanvalkoisen yhdistäminen olisi samanlainen synti kuin tummansinisen tai ruskean ja mustan yhdistäminen. Minusta luonnon- ja kirkkaanvalkoinen toimii hyvin, eikä ne muutkaan synnit niin pahoja ole. Toinen moka oli lakkaamattomien varpaankynsien yhdistäminen släpäreihin. Siitä en tykkää itsekään, mutta kiirelähtö...
 
Housut FennWrightManson, toppi Malene Briger, laukku Storksak, släpärit Ruandasta / vauvan mekko Ted Baker
 
 
Pizza Expressissä syötiin tottakai pizzaa. Alkupalaksi otin minisalaatin, ja annoin vauvankin maistaa. Ei maittanut. Mutta pizzanreunukset upposivat vauvaan kuin, no en tiedä mikä, mutta upposivat. Naurettiin miehen kanssa että vauva on melkoinen pari kanssani - minä aina jätän pizzanreunukset syömättä, ja vauva taas rakastaa niiden syömistä. Match made in heaven. Jälkiruoan ajan tullessa vauva alkoi kitisemään, joten käytiin hakemassa tosi jenkkityylisestä Krispy Kreme drive-throughsta donitsit kotisyömisiksi.
 
 
 
 
Sellainen isänpäivä, ihan kiva!
 
 
Meidän pizzaintoilija...

 

2 kommenttia:

  1. Ehkä tämäkin on syntiä, mutta minä pidän varpaankynnet kiirelähdöissäkin lakassa sillä että vetelen vain uutta kirkkaanpunaista päälle kun jäljellä on enää rippeet. Tarpeeksi paksu kerros lohkeilee sitten itsestään pois :)

    VastaaPoista
  2. Hahah, toi synti on tuttu taallakin :) aika ei vaan millaan tahdo riittaa naihin pieniin kaunistautumishetkiin...

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails