torstai 5. kesäkuuta 2014

Top 3 suosituinta ruokareseptiäni

Nyt on taas viikonloppu jo melkein täällä ja ehtii kokkailemaan jotain tälläinen työläinenkin. Oma viikonloppu vietetään tällä kertaa synttärihulinoissa erään pienen sankarin kera (arvaatte varmaan kenen), mutta teille muille halusin vinkata pari kivaa reseptiä joita tuolta minun blogin uumenista säännöllisin väliajoin kaivetaan. Vaikka nyt sitten viikonloppupuhteiksi.
 
 
 
 
 
Tässä aivan mahtava resepti meksikolaiselle nyhtöpossulle, joka menee mainiosti hampurilaissämpylän tai tortillan välissä. Lisänä linkin takaa löytyy myös salsa-resepti. Tämä on aivan huisin hyvää, petollisen koukuttavaa...
 
 
 
 
 
Tässä resepti uunijuustokakulle, jossa raparperia ja mansikoita. Tämä oli sopivan makeaa, olematta liikaa sokerinen. Raparperin hapokkuus sopivasti tasoittaa makua. Sopii mahtavasti kesäjuhliin ja taitaapi olla juuri nyt sesongissakin.
 
 
 
 
 
Tässä erittäin nopeassa pastareseptissä pääaineina on kylmäsavulohi, herneet ja tuorejuusto. Vetää vertoja Jamie Oliverin 15 minuutin aterioille, sillä tämän oikeasti saa (ilman vuosien keittiömestarin kokemusta ja kallista keittiöihmekonetta) jääkaapista syötäväksi 15 minuutissa.  Ja on hyvää.
 
Mites, innostuisitteko kokeilemaan jotain näistä resepteistä? Tai ehkä olette jo kokeilleet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails