lauantai 28. kesäkuuta 2014

Cambridge viime lauantaina

 
 
Cambridge on kyllä kaunis kaupunki. Sen verran pieni että tälläiselle uuslontoolaiselle ja sen paljasjalkaiselle lontoolaismiehelle se tuntuisi mahdottomalta vakituisena asuinpaikkana, mutta sillointällöin kotimaamatkailun merkeissä se tuntuu mukavalta. Lähdettiin sinne porukalla tapaamaan äitiryhmäkaveria joka muutti sinne töiden (ja paremman työ/perhetasapainon) perässä viime vuoden puolella. Pienessä kaupungissa toki työmatkat ovat lyhyempiä ja perheen kanssa pääsee viettämään enemmän aikaa, puolensa sekin pienissä kaupungeissa. Päivittäin kun käyttää kahdesta kolmeen tuntia työpaikalle menoon ja sieltä tuloon, ei sitä paljoa aikaa muuhun jää. Tiedän sen kokemuksesta, elänhän juuri sellaista elämää tällä hetkellä.
 


 
 
Mutta, Cambridgeen. Kaunis yliopistokaupunki. Naureskelin kaverille että nyt kun Cambridgeen muutitte, nyt on aika prepata tyttöä paikalliseen yliopistoon. Me otamme sitten tavoitteeksi UCL:n tai Imperialin, riippuen pääaineesta. Nyt sitten vaan Baby Einstein -videot ja sormivärit kehiin ja vauvoja kehittämään. Onhan tässä jo ehditty pienimuotoisesti kilpailemaan kuka alkaa ensimmäisenä kävelemään ja kuka sanoo ensimmäisen sanan, kovemmat panokset peliin vain.
 
  
 
Kiertelyn jälkeen jäimme vielä lepäilemään ja syömään mehujäitä joen varrelle, katsellen punting - soutelua. Sen verran sunnuntaisoutelijoita (okei, paremminkin voisi sanoa että lauantaisoutelijoita) viihtyi vesillä, että ihmettelen ettei yhtäkään molskahdusta kuulunut. Muutama uhkaava tilanne ohitettiin veneissä pelkällä rempseällä naurulla tasapainoilun lomassa, meidän jännätessä siinä rannalla.
 

 
 
Tänä lauantaina otetaankin sitten vain ihan rauhallisesti, kuunnellaan sateen ropinaa, tehdään syntymäpäivälahjaa huomisiin vauvabileisiin ja täytetään meidän uutta vaatekaappia josta jo instagrammissa mainitsinkin. Huomisiin Britannia-postauksiin saakka siis hei!
 
 

 

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Cambridge on minunkin listalla, tosin se sijaitsee hieman hankalasti kauempana meiltä mutta ehkä tässä vielä kesän aikana ehtisi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kantsii käydä jos vaan pääsette. Ja sit ehdottomasti kokeilette puntingia. Meiltä tää on tosiaan ihan tunnin ajomatkan päässä vain, helppo käydä siellä.

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails