maanantai 30. kesäkuuta 2014

Puutarhamessukuvia

Lupailin vielä lisää näitä puutarhamessukuvia, siellä kun tuli käytyä ja vietettiin siellä ihan reippaasti aikaa. Ihailin kovin kauniita kukkia, ja hyvällä maulla tehtyjä koristeita. Minuun messut ainakin vetosivat, siellä oli sopivasti kaikkea, muttei liikaa ollenkaan. Ja meille suuri vetonaula oli tietenkin pikatreffit pitkästä aikaa erään kaverin kanssa - siellä NordEco Stylen ständillä me vietimme aikaa turisemassa suomeksi aina kun asiakkaat hetkeksi kaikkosivat. Totuudenmukaisesti, ihan kauheasti ei ehditty ajatuksia vaihtamaan sillä nämä puutarhakalusteet keräsivät paljon kiinnostusta, hyvä niin!

 Kauniita kukkia tottakai...


Paikka oli nätisti ja asiaankuuluvasti stailattu - tykkäsin tyylistä kovin, ja näin kivoja ideoita kaikkialla.


Miten ois tuollainen luuranko, tai strutsilla ratsastava lihava silinterihattuinen nainen puutarhakoristeeksi? Makuja on tietty monia. Nämä alemmat "puutarhapommit" olivat aika hauskoja - ne voi vain heittää kuin kranaatin sinne puutarhaan. Helppoa ja huoletonta kylvämistä (kuin meille tehtyjä).
Ja vielä niistä puutarhakalusteista - jos tosiaan asutte Briteissä ja etsiskelette puutarhakalusteita, nämä ovat todella mukavia ja suomalaisiakin kaikenlisäksi. Vähän erilaista tyyliä kuin ne perinteiset englantilaiset puutarhakalusteet, ja näyttävät uppoavan britteihinkin kuin häkä."Ook" sanoo vauva ja osoittaa kuvan ulkopuolelle jäävää jättimäistä dalmatialaista... Ensimmäinen sana! Sitä seuraavat sanat ovat olleet at (cat ja that) ja mai (mine). Iso tyttö jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails