tiistai 24. kesäkuuta 2014

Hamstead Heath ja päivänasu

Hamstead Heath on meiltä aika kaukana, mutta kun kerran olimme paikan lähellä puutarhanäyttelyä katsomassa (josta lisää myöhemmin) käytiin jälkeenpäin pienellä kävelyllä muitten auringonpalvojien seassa.
 

 

Melkeinpä vuosi sitten oltiin samoissa maisemissa, silloinkin vauvan kanssa, kun vietiin vauva kielijänneleikkaukseen Royal Free sairaalaan. Tällä kertaa käytiin vain puutarhanäyttelyssä (josta lisää vähän myöhemmin) ja ainoa pieni kriisinpoikanen tuli miehen siitepölyallergiasta, johon saatiin onneksi auttavat tropit ensiaputeltasta.

Kävimme kärryilemässä ohjatulla lääkeyrttikävelyllä ja ennen siitepölysaagaa ehdittiin kuulemaan sen verran että tuon kuvassa olevan puun nimi on limetree, ja sen kukista voi uuttaa hunajanmakuista teetä. Nuppuja voi myös syödä, ne maistuvat kurkulta (maistoin).

 


Maksimekko Linea, aurinkolasit Rayban, sandaalit Ugandasta

Maatalaahaava maksimekko, varvastossut, aurinko ja hymyilevä vauva - mitäpä muutakaan sitä tarvitsee täydellisen rentouttavaan viikonloppuun. Ehkä pulahtamista Heathin lampeen... No, se jätettiin ensi kerraksi, kun muistetaan uikkarit. Tällä kertaa nautimme vain Heathin vihreistä poluista ja villistä ruohikosta ja rempseästä luonnosta siinä meidän ympärillä.

Mites te, nautitteko auringosta vai hytisittekö kylmässä viime viikonloppuna?

4 kommenttia:

 1. Voi että miten iso teidänkin vauva jo on! :)

  Kiva tuo sun mekko, imartelee kroppaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)

   Ja joo, ihan käsittämätöntä kuinka nopeasti aika menee...

   Poista
 2. vauva on kyllä söpö kuin pieni nukke, ja siksi vielä enemmän ku ei olekin nukke! Ja hän on varttunut tosi nopeasti, kohta nuori neitonen. Muuten, toi limetree on Suomessa lehmus, hahaa! Varmaasti tunnistat ilman yrtti-asiantuntijaa, ;) ja kuivattuista kukista haudatettu tee hunajan kera on tosihyvä ja maistuva lääke vilustkseen ja kipeälle kurkulle. Mut kerätään vaan nuoria, just kukintaa alkanut kukkia, ei vanhoja eikä liian nuoria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia tästä! Muistelinkin että kyllähän tämä yrttiasiantuntija meille kertoi miten sitä käytetään, mut oli vaikea keskittyä miehen pärskiessä (ja esittäessä tukehtuvaa...) :D Täytyy joskus kokeilla.

   Ja joo, on kyllä uskomatonta miten vauvasta on tullut nyt jo taaperoneiti... Muuttunut kasvoiltaan tosi paljon vain vuoden aikana.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails